top of page
fertilitet 1.jpg

FERTILITET

Mercier Therapy og Mojzisova-Metoden

I de senere år er der flere og flere der oplever barnløshed, som skal have medicinsk hjælp. Ofte starter en lang proces med insemineringer efterfulgt af IVF behandlinger. 

Der kan være mange årsager til infertilitet, men ofte kan der være en mekanisk dysfunkion, som kan være opstået pga. arvæv i underlivet fx efter kejsersnit eller andre operationer i maveregionen eller underlivet, klamydia, endometriose, PCOS, hyppige blærebetændelser. Derudover kan stress og muskelspændinger have en negativ indflydelse på fertiliteten.

Fertilitet: My Practice

Den mekaniske dysfunktion giver en ubalance og kan hæmme bevægeligheden, kredsløb og nervesystemet omkring organerne, som derved ikke kan fungere optimalt. Arvæv eller adhædrencer kan desuden give uhensigtsmæssig tryk og træk på organerne.

Den manuelle behandling baseres bl.a. på behandlingsmetoder fra Mercier Therapy og Mojzisova metoden, der har til formål at fremme og øge funktionen af de reproduktive organer.

Behandlingen er risikofri og kan udføres sideløbende med evt medicinsk fertilitetsbehandling. For at opnå et optimalt resultat kræver det ofte op til 6 behandlinger.

fertilitet.jpg
Fertilitet: My Practice
bottom of page