top of page

REJSNINGSPROBLEMER

ED 5.jpg
ED8.jpg

Rejsningsproblemer/Erektil dysfunktion (ED)

Kan du nikke genkendende til følgende:

”Manglende evne til at opnå eller opretholde en penil erektion af af tilstrækkelig god kvalitet til at gennemføre tilfredsstillende seksuel aktivitet” (ICD10)

Ja, så er du absolut ikke alene. Erektil dysfunktion (ED) er en tilstand, der rammer 60% af mænd over 60 år. Det betyder, at det er mere normalt at være udfordret end ikke at være det.

Inden vi går i gang tager vi altid en lang snak om dit forløb så vi tilrettelægger det bedste forløb for dig. 

Årsager til ED

ED kan både have fysiske og psykiske årsager. En af de mest hyppige årsager til ED skyldes nedsat blodtilførelse til og gennemstrømning i penis. Mængden af blod til svulmeorganet er ikke fyldestgørende nok til at kunne opnå erektion. Dette kaldes vaskulær ED.

Vaskulær ED er karakteriseret ved gradvist og progredierende nedsættelse af rejsningsevnen samt nedsat eller fraværende nat- og morgenrejsning.

Årsagen til vaskulær ED skyldes ofte inaktivitet, rygning, diabetes 2, dårlige kostvaner, forhøjet blodtryk/kolesterol og/eller stort forbrug af alkohol. Hvis man i forbindelse med behandlingen ændrer på nogle af disse faktorer, har det ofte vist sig at give et endnu bedre resultat.

Da ED kan være et tidligt symptom på mere underliggende lidelse såsom hjerte-karsygdomme, anbefaler jeg altid, at du inden første konsultation kontakter egen læge for udredelse evt. andre lidelser.

Ed_edited_edited.jpg
gk_edited.jpg

Behandlingsforløbet

Behandlingen er forholdsvis ny og meget innovativ. Der er ingen brug af medicin. Nogle mærker lidt stikken/prikken under behandlingen, men ellers er den smertefri og med dokumenterede effekt.


Behandlingen foregår ved, at vi med fokuseret shockwave skyder lydbølger ind på penisskaftet og mellemkødet. Derved stimuleres dannelsen af nye blodkar, øger blodcirkulationen, nervebaner stimuleres, kalk i muskler og sener knuses. Behandlingen tager 10-15 min.

Der findes ingen kendte bivirkninger. Tværtimod oplever flere en positiv indvirkning på eventuelle vandladningsproblemer og på natlig renderi. Ca. 70 % oplever en effekt af shockwave behandlingen. Nogle oplever en hurtig effekt efter de første behandlinger, mens andre først mærker effekten efter flere behandlinger.

I dit forløb inkluderer der også en opfølgning pr. mail eller telefon 4-6 uger efter afslutning. 

En sidste ting jeg vil nævne er, at jeg går ind for diskretion, da jeg ved dette er et følsomt og tabubelagt emne. 

Rejsningsproblemer / Erektil Dysfunktion: Services
bottom of page